Fastighetsgalan 2019

Den 30 januari 2019 är Fastighetsgalan återigen tillbaka på anrika Berns i Stockholm. En fest där kollegor och konkurrenter träffas, umgås och äter en trerättersmiddag. Under kvällen delas det även ut mängder av priser till bolag och profiler. Bland annat kommer årets uthyrare att koras samt att årets fastighetsbolag och årets kommun får sina pris. Galan leds av TV3-profilen Suzanne Sjögren och underhållningen står bland annat entertainern Stefan Odelberg för. Kvällens föreläsare, som inleder kvällen, är ingen mindre än Nya Moderaternas tidigare spin doctor och författare Per Schlingmann. Missa inte fastighetsbranschens enda riktiga gala och boka din biljett redan i dag. Priset per biljett är 4 900 kronor.

Talare/underhållare

Stefan Odelberg
Stefan Odelberg

Stefan Odelberg är underhållare, programledare och magiker. Han har gjort tv-program för SVT och TV4 samt rönt stora framgångar med sin "En Talk talk show”.

Suzanne Sjögren
Suzanne Sjögren

Suzanne Sjögren är en av TV4:s främsta profiler. Hon har lett flera tv-sända sportmästerskap och galor. Hon syns även då och då i kanalens flaggskepp Nyhetsmorgon.

Per Schlingmann
Per Schlingmann

Per Schlingmann är före detta partisekreterare för Moderaterna och nu föreläsare och författare. Han är styrelseledamot i SFI och Ecoliving.

Molly Sandén
Molly Sandén

Molly Sandén har varit med i Melodifestivalen tre gånger, programledare för Musikhjälpen 2017 och när hon släppte sitt första svenska album STÖRRE tidigare i år har landet lämnats i en slags Molly-feber. Singeln ”Rygg Mot Rygg” har sålt platina.

Program

16.30 Branschmingel - Innan Fastighetsgalan drar igång har du möjlighet att mingla med dina kollegor och konkurrenter. Ta chansen att knyta kontakter och förhoppningsvis kan det bli starten på ett långt samarbete.
17.30 Föreläsning med Per Schlingmann.
18.30 Galamiddag med prisutdelning - Kvällens gala bjuder på en lång rad priser som delas ut till både företag, organisationer och personer som gjort det där lilla extra för branschen under det gångna året. Bland annat delas det prestigefyllda priset World in Property Award ut samt New Property Award som delas ut till en person som gjort ett extra stort avtryck i fastighetsbranschen. Prisutdelningen ackompanjeras av en trerätters middag samt dryck och underhållning. Under kvällen kommer vi även att få träffa entertainern, komikern, programledaren och magikern Stefan Odelberg. Det här är mannen som trollade bort sig själv i en direktsändning i tv, gjort succé med scenshowen "En Talk talk show" samt är en av prins Carl-Philips och prinsessan Sofias favoritunderhållare. Förbered er på att bli förtrollade och borttrollade! Galans konferencier är TV3-profilen Suzanne Sjögren.
22.30 Efterfest - Efter galan är det dags för en efterfest som stavas succé! När kvällens dj drar i gång musiken dansar vi tillsammans eller umgås i baren med våra kollegor. Berns kommer inte vara sig likt efter att Sveriges enda fastighetsgala varit på plats.

Anmäl dig till Fastighetsgalan

Person 1